Вчені назвали продукти, що стимулюють мозок

 

Американські вчені провели дослідження, в ході яких з’ясувалося, що часте вживання в їжу молочних продуктів, морської риби, бобових і томатів призводить до того, що мозкова діяльність людини стимулюється, отчого люди об’єктивно стають розумнішими.
Також було встановлено, що жирні кислоти, які входять до складу морської риби сприятливо впливає на діяльність мозку, в той час, як молочні продукти значною мірою зміцнюють нервову систему людини.
Бобові, у свою чергу, позитивно впливають на процес вироблення сірої речовини, а томати стимулюють роботу клітин головного мозку, підвищуючи активність нейронів.
Провівши необхідні дослідження, американські вчені-дієтологи прийшли до висновку, що правильно складене меню практично будь-якої людини може перетворити на генія.

 

rozmarin

Андрей

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.